Испораката на вашите нарачки се врши преку нашите дистрибутивни партнери и истата се врши до секое населено место во Република Македонија.

ЦЕНАТА ЗА ИСПОРАКА е 90 денари за Скопје и 130 денари за останатите градови за вкупна нарачка до 2000 денари, а за нарачките кои ја надминуваат сумата од 2000 денари, ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА.

Доставата на производот се врши во рок од 24-72 часа од нарачката секој работен ден вклучително и сабота..

Доставата не се врши само во недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници).