Longupinn® – спреј за контрола на предвремена ејакулација

Longupinn® – спреј за контрола на предвремена ејакулација

Предвремена ејакулација или прераното достигнување на врвот кај мажот значително го нарушува квалитетот на живот на двајцата сексуални партнери поради неможноста да се задржи доволно долга пенетрација како и другиот партнер би доживеал оргазам.

Поради тоа, се создава “маѓепсан круг” на непријатности и незадоволства.

  • 1 од 3 мажи барем еднаш во животот има искуство со предвремена ејакулација.
  • 1.8 минути е просечно време за достигнување врв кај мажи кои имаат проблеми со ПЕ.

Longupinn® е топикален спреј за ефикасна контрола на предвремена ејакулација.

  • Единствено природно решение за одложување на ејакулацијата
  • Брз тераписки ефект, уште од првата доза
  • Го продолжува задоволството, подобрувајќи го квалитетот на живот на двајцата партнери
  • Едноставна примена и висока комплијанса
  • Безбеден и при долготрајна употреба
  • Локалната примена оневозможува појава на системски несакани ефекти
  • Не е неопходно да се испира после сексуален однос
  • Може да се користи заедно со презервативи и други контрацептивни средства

Активни состојки

Екстракт од плод на Zanthalene (Zanthoxylum Bungeanum), масло од каранфилче (Eugenia caryophyllus), патентиран клатрат на глицерил-полиметакрилат Lubrajel®, сок од лист од алое (Aloe Barbadensis), бисаболол.

Начин на употреба

ПРЕД УПОТРЕБА ДА СЕ ПРОТРЕСЕ!

Се аплицира една до две дози во областа на пенисот и нежно се масира, 10 минути пред сексуалниот однос.