АПТЕКА БЛИСКУ ДО ВАС!

Аптеката соработува со Фондот за здравствено осигурување и е снабдена со сите лекови од позитивната листа на лекови, кои се на товар на Фондот за здравство
Аптеката е постојано снабдена со лекови вклучително и наркотика, помошни лековити средства, медицински помагала како и со голем број светски познати медицински козметички линии наменети за деца и за возрасни
Аптеката изработува магистрални лекови по рецептури издадени од лекари; можност за мерење крвен притисок и гликоза во крвта за сите потрошувачи, во секое време.

...

...

Ве очекуваме, со Ваша помош аптеката "ЛАЈФ ЛАЈН" да стане бренд на македонскиот пазар со светски квалитет. Ние секогаш ќе бидеме тука за Вас!

Билјана Милојковска, м-р фармацевт
Јасмина Авдиќ, м-р фармацевт

Контакт

Податоци