ЗА НАС

За нас

Аптеката "ЛАЈФ ЛАЈН" Скопје располага со голем асортиман на лекови:

- аптеката соработува со Фондот за здравствено осигурување и е снабдена со сите лекови од позитивната листа на лекови, кои се на товар на Фондот за здравство;

- аптеката е постојано снабдена со лекови, вклучително и наркотика, помошни лековити средства, медицински помагала како и со голем број светски познати медицински козметички линии наменети за деца и за возрасни;

- изопатијата како новитет во фармацевтската индустрија ја поддржува со голем асортиман производи од германски реномиран производител;

- аптеката изработува магистрални лекови по рецептури издадени од лекари;

- можност за мерење крвен притисок и гликоза во крвта за сите потрошувачи, во секое време.

Ве очекуваме, со Ваша помош аптеката "ЛАЈФ ЛАЈН" да стане бренд на македонскиот пазар со светски квалитет. Ние секогаш ќе бидеме тука за Вас!

ДОЗВОЛЕТЕ СИ ПОЗДРАВ И ПОКВАЛИТЕТЕН ЖИВОТ! Со почит, Тимот на LIFELINE Pharmacy