Longupinn® – спреј за контрола на предвремена ејакулација

Предвремената ејакулација или прераното достигнување на врвот кај мажот значително го нарушува квалитетот на живот на двајцата сексуални партнери поради неможноста да се задржи доволно долга пенетрација како и другиот партнер би доживеал оргазам.

Continue Reading Longupinn® – спреј за контрола на предвремена ејакулација

ЛОКАЛНА ТЕРАПИЈА НА АКНИ

Акни се хронична воспалителна болест на кожата и едно од најчестите заболувања на кожата кај нас. Во пубертетот е почеста кај мажите, а во подоцнежната возраст кај жените. Вообичаено и…

Continue Reading ЛОКАЛНА ТЕРАПИЈА НА АКНИ
ЕКТОИН – заштита дизајнирана од природата
Vulkan

ЕКТОИН – заштита дизајнирана од природата

Ектоинот за прв пат е откриен во 1985 година и од тогаш е детално истражен како супстанција која ги штити клетките. Исклучителните заштитни својства на Ектоинот денес наоѓаат примена кај многу разновидни медицински и фармацевтски производи. Од 2001 Ектоин е добро позната активна состојка и во многу козметички производи.

Continue Reading ЕКТОИН – заштита дизајнирана од природата

ReConnect®

ReConnect® е додаток во исхрана кој помага во подобрување на физичките и когнитивните перформанси и особено е индициран за да помогне во спречување на губење меморија поврзана со возраста. Неговата одлична формулација се заснова на комбинацијата на NADH, коензим Q10, серин и витамин Ц.

Continue Reading ReConnect®

Lactobacillus rhamnosus GG Поддршка за гастро-интестиналното здравје на деца и возрасни

Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) за прв пат е изолиран во 1983 од цревата на здрав човек, патентиран во 1985, а целосната геномска секвенца му е декодирана во 2009 година.…

Continue Reading Lactobacillus rhamnosus GG Поддршка за гастро-интестиналното здравје на деца и возрасни